Condicions

Pagaments

Quines formes de pagament puc utilitzar per la meva compra a Ilumina+?
Disposem dels següents medis de pagament; Visa, MasterCard, VisaElectron, PayPal, transferència bancària.

És segur utilitzar la meva targeta de crèdit al web?
Si, el banc verifica l'autenticitat de la targeta i envia un missatge al propietari de la targeta per tal que autoritzi la compra mitjançant un codi.

Puc demanar una factura a nom d'empresa?
Si, aportant led dades fiscals que sol·licitem.

Enviaments

On puc rebre la meva comanda?
La pots rebre a qualsevol direcció de l'estat Espanyol que ens indiquis excepte Ceuta i Melilla, Balears i Canàries. O bé pots recollir-lo a la botiga física.

Quin termini d'entrega pot tenir la meva comanda?
Els terminis d'enviament van en funció de cada producte i fabricant. A les fitxes de productes especifiquem els terminis.

Quines despeses d'enviament haig de pagar?
Si la comanda la reculls a la botiga no hi ha despeses de transport. Si la comanda l'enviem, podràs comprovar les despeses de transport a la comanda segons la província que s'envia.

Puc seguir l'estat de la meva comanda?
Si, mitjançant la teva compte, detalls de comandes.

Quin és el procés d'entrega a domicili?
Rebràs un correu electrònic quan la comanda hagi sortit del magatzem i el tinguem a la botiga.

Com recullo la comanda a la botiga?
Et comunicarem l'arribada dels teus productes mitjançant correu electrònic o SMS. La persona que reculli la comanda haurà de presentar el DNI i el número de comanda

Canvis i devolucions

Com puc tornar la meva comanda?
Tens un termini de 15 dies a partir de rebre la comanda. Hauràs d'omplir el formulari de devolució i enviar-lo per correu electrònic a ventas@iluminaplus.es. No s'acceptaran devolucions passats els 15 dies de la recepció. No s'acceptaran devolucions d'aquells productes que no estiguin amb el seu embalatge original i en el seu estat original.

Quines despeses representa demanar una devolució?
Les devolucions a la botiga no representen despeses. Les devolucions per transport podran tenir unes despeses addicionals que s'informaran en el moment del tràmit de devolució. Alguns productes poden tenir entre un 10% i un 30% de despesa de devolució.

Quan rebre l'import de la devolució?
Un cop aprovada la devolució i el producte s'hagi rebut en perfecte estat i amb el seu embalatge original també en perfecte estat, rebrà un correu electrònic de confirmació i en breu es procedirà a abonar a la seva compte l'import corresponent. S'abonarà de la mateixa manera amb la qual va fer el pagament de la seva comanda.

(Ilumina+ es reserva el dret a rebutjar devolucions comunicades o enviades fora del termini indicat, o articles que no es troben en les mateixes condicions en les que van ser rebudes)


Acceptar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies