Equip

Ilumina+ és una empresa jove, dinàmica i creativa dedicada a vendre i assessorar en productes i dissenys lumínics.

EPE

Partim del EPE, emoció, pragmatisme i estalvi en el món de la il·luminació

Model pràctic

Confeccionem un model pràctic i eficaç per a obtenir el millor rendiment lumínic que s’adeqüi als usos i activitats que s’han de desenvolupar en els espais

Assistent online

Som el teu assistent lumínic online tant per a particulars com per a professional

Transport

Assessorem, venem, enviem i instal·lem tots aquells productes relacionats amb la il·luminació

Qui som

equip-1.jpg

La Raquel, graduada en arquitectura interior i especialitzada en il·luminació, formada en emprenedoria i direcció d’empresa. Apassionada de la il·luminació i l’arquitectura, és rigorosa, pragmàtica i optimista.

equip-2.jpg

En Francesc, format en il·luminació i amb la llum impregnada a l’ADN. És tècnic lumínic i inscrit al gremi d’instal·ladors. L’experiència de 20 anys és el gran valor afegit d’aquest professional del mon de la il·luminació.

equip-3.jpg

La Martona, col·laboradora d’ILUMINA+, graduada en arquitectura interior i especialitzada en disseny i decoració. Màster en Artteràpia. Domina les emocions i les reflexa interpretant la llum.

equip-4.jpg

En Pau, col·laborador d’ILUMINA+, dissenyador d’espais, regenta el seu propi despatx, Taller Llimona la seva inquietud és fer de la llum un element essencial per tal d’esdevenir emocions a l’espai.


Acceptar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis, recollir informació estadística i incloure publicitat. Si continua navegant, accepta la instal·lació i l'ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies